søndag 3. juli 2011

marC jaCobs

Det skulle en fantastisk parfyme i gave før jeg igjen kom på at jeg må nå ha verdens beste, flotteste og snilleste mann!!!
For etter å ha vært på trenerkurs i en uke og overlatt meg hjemme alene med 3 unger (les:lett fett for meg det altså), så dukket han opp i dag med en diggbar parfyme til meg.
Den heter Daisy Eau So Fresh og er fra Marc Jacobs, og lukter helt nydelig!!! Og helt xtra nydelig på meg har jeg funnet ut!!!!I tillegg så er jeg en stoor fan av Marc Jacobs generelt sett.
Og siden jeg verken er født rik eller giftet meg til rikdom, så er det bare vindusshopping som gjelder i den forbindelse.
Da er det xtra kult å kunne skilte med parfyme fra Marc Jacobs i kjærleiksgave....
Så da er plutselig alle alenemor timene glemt og jeg er tilbake som en fornøyd, vakker og godt luktende fru Lia Fredriksen.

UNDERVURDER ALDRI VIKTIGHETEN AV EN GOD PARFYME I GAVE TIL DIN HELTINNE!!

Forøvrig har denne uken gått ganske smertefritt og ungene har vist seg fra sitt aller aller beste.
Så vi har kost oss og fått i oss middag hver dag selvom pappa ikke har vært hjemme (ungene mener at pappaen er den store matlageren i huset).
I helgen har bengi kost seg på hyttetur med kompiser, pynte har vært på en natts overnatting hos farmor og farfar, bølla har vært på fjelltur med gode naboer og mor i huset har hatt besøk av ultra kule fotballfruer og keeper-trener-frue. Manglet egentlig bare solid varme og et luksus spa opphold.  
Som den fornuftige kvinnen jeg er så er jeg forstandig nok til å vite at en slik helg må man bare digge!!!
Og siden jeg har blitt en skrytepave som sagt, så blir det noen flere bilder å nyte her:

pynte på kjøkkenbenken...flott pynt syntes mamma (gule lamper fra Muuto)

kjøkkenvindu...et flott tre!

bølla i bh´n til mamma

rosa stueteppe tatt frem for sommeren

tøffeste jenta i gata

huset vårt, vår del med rosa duken over rekkverket

mammas stolthet med ultra bultra kule solbrillerNå er det bare å håpe på sol så jeg kan vise dere bilder av Ålesund på sitt beste!4 kommentarer:

 1. Flotte unger som man bare må være stolt av pluss en mann som virkelig elsker sin kone. Har du noe å klage over da Cecilie?

  SvarSlett
 2. Tack själv för mys!!! Fina bilder, ses i veckan ??
  Kram J

  SvarSlett
 3. Herlige bilder, Cecilie! Og, sånn for bloggen din sin del: mannen din har klart seg fint her nede i syden alene. Jeg har fulgt med han!

  SvarSlett
 4. Fine lamper på kjøkkenet. Blogg mer om hjemmet da.

  SvarSlett