onsdag 16. februar 2011

fOrELskELse





Hmmmmm.....å være forelsket er bare helt himmelsk..
Enten man er nyforelsket med massevis av sommerfugler i magen som gjør at man nesten ikke får sove, man klarer knapt å spise, man venter konstant på en tekstmelding eller at han skal ringe, vil for enhver pris ikke ha en dårlig hårdag, overser treningstøyet han har tatt på seg på date, synes snorkingen faktisk er en sjarmerende ting, sover med gjenglemte gensere når han reiser bort, digger de teite dansemovsa hans, godtar det fryktelige stereoanlegget han tar med når dere flytter inn (det er jo evt det eneste han har med på flyttelasset).
Man danser på skyer og vil bare være nær han hele tiden. Nyyyyyyte forelskelsen i verdens tøffeste, kjekkeste, smarteste, sterkeste, fineste kjæreste.

Flere år og barn seinere så har nok de største sommerfuglene forsvunnet, men da bare nyter man livet med supermannen sin.
Da priser man seg lykkelig over at det viser seg at man faktisk valgte rett den gangen, han har (hittil) vist seg å være mann nok til å takle både gode og dårlig sider ved deg. Han klarer å få deg til å se "det positive i det negative", synes du alltid er nydelig (til og med på morran med håret til værs og sminke fra i går), takler alle dine "nevroser" med storisk ro og ...sist men ikke minst.... trives fortsatt i ditt selskap !!!!!!
Looooovely....




nyforelska etter å ha vært i bryllup

nyforelska på 17 mai


nygifte og madly in love


nyforelska og nybakte 3-barns foreldre

1 kommentar:

  1. Jeg kjenner meg igjen i dette... Nesten litt våt på øyet av innlegget ditt :-) ;-)

    SvarSlett