tirsdag 17. mai 2011

gjØk oG siSsiK

Ja,da har bunaden blitt hengt på plass og morgenkåpen har kommet på, ungene har blitt lagt, russekorta samlet i en haug (for å bli kastet om ca noen dager) og sengen ser falig innbydende ut.
Dvs 17 mai er over for denne gang.
Det har vært en super sådan.....
Selvom det regnet godt når vi gikk i toget, og ungene hutret og frøys etterpå.
Fikk uansett ropt noen vakre hurra, posa meg gjennom hele byen i toget, vist frem barna fra sin beste side og kikke på den flotte mannen min som er bare enda flottere i dress.
+ at vi fikk i oss nydelig mat hjemme hos svigerforeldra mine.
Var greit å spise litt xtra også, for hadde jo gått ganske langt i tog. Nesten som ei treningsøkt for å regne (hvis det ikke er en økt hvor Lise Mari er i krigshumør da, da blir dette bare barnemat).
Så koste vi oss med masse kjekke venner på Volsdals skolen på ettermiddagen. Ungene brukte opp alle pengene på "katta i sekken" lodd, men det gjør jo INGENTING.....er jo bare 17 mai en dag i året!!!
Så nå ligger vi her på sofaen og tenker på hvor kjekke, snille og greie vi har vært i dag og...hihi..

Her er noen bilder fra dagen vår....











Som dere ser så har vi hatt det super kjekt!!!

2 kommentarer:

  1. Så fine dere er i bunader! Er det bestemor sin gamle du har på deg? :D Var hjemme og feiret på Heistad. Kjempe koselig. Pølser og is med tantebarna etterpå.

    SvarSlett
  2. Kjempe flotte følte vi oss også. Bestemor sin bunad ja, så helt spesielt. Kjekt å være med tante på 17 mai da. Regner med at ungene digga dagen!!!

    SvarSlett